× بستن تبلیغات

خرید و دانلود پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی (فصل نهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:21
دانشجو
پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی (فصل نهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)

پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی (فصل نهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 98 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات98
حجم6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی (فصل نهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 98 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

یکی از نکات مهم و قابل توجه در طراحی و ساخت اماکن و تاسیسات ورزشی، تعیین ضوابط و شیوه های حفظ و نگهداری روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه ی این گونه تاسیسات است . معماران ، طراحان و مهندسانی که در طراحی و احداث اماکن و تاسیسات ورزشی مسئولیت دارند، قطعا به مسئله ی نگهداری بعد از ساخت و احداث نیز، توجه لازم را مبذول خواهند داشت و فضای لازم را برای ارائه ی خدمات نگهداری در طراحی و احداث پیش بینی خواهند کرد.

 


عناوین اسلایدها


مقدمه

حفظ و نگهداری فضاهای ورزشی

زمان بندی برنامه اماکن

زمان بندی فواید زیادی دارد، از جمله

زمان بندی فصلی

زمان بندی ماهانه و هفتگی

زمان بندی روزانه

نظارت بر اماکن

وظایف رایج ناظر در اماکن ورزشی عبارت اند از:

مدیریت و نگهداری اماکن

نقش برنامه ریز در کار نگه داری

نحوه ی تعیین امور مربوط به تعمیر و ترمیم

حفظ و نگهداری استخر

تصفیه آب استخر

تصفیه (فیلتراسیون)

صافی ها (فیلترها) سه گونه اند

نحوه و زمان شست و شوی صافی ها

گندزدایی و بهداشتی نمودن آب استخر

خصوصیات شیمیایی آب استخر

ابزار و تجهیزات آزمایش آب استخر

زمان افزایش مواد شیمیایی و سرویس های روزانه

توصیه های بهداشتی

حفظ و نگهداری وسایل و تجهیزات

وسایل و تجهیزات ورزشی و مواد سازنده آنها

نکات کلی در باره ی حفظ و نگه داری وسایل و تجهیزات ورزشی

اداره اتاق وسایل و تجهیزات

توزیع وسایل

توزیع فصلی

توزیع روزانه

استفاده از وسایل و تجهیزات

نشانه گذاری وسایل و تجهیزات

حفظ و نگهداری انواع ویژه ای از وسایل و تجهیزات

توپ های چرمی

توپ های پلاستیکی

پارچه های منسوج

وسایل چرمی

وسایل و تجهیزات چوبی

تورها و راکت ها

توپ شاتل های بدمینتون

تشک ها



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

خرید اینترنتی پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:21
دانشجو
پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی)

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 52 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 52 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

باید پذیرفت که تامین ایمنی و امنیت کامل تاسیسات امکانات و وسایل ورزشی کاری مشکل پیچیده و وقت گیر است. ولی بدون شک با پیش بینی های صحیح و منطقی می توان این کار را به نحو احسن اجرا کرد. بدیهی است در حوزه ی فعالیت های حرکتی و ورزشی تقریبا ممکن است که بتوان کلیه ی عوامل خطر زا را از بین برد.

 


عناوین اسلایدها


مراحل ایمن سازی فضاهای ورزشی

به منظور ایمن سازی بهتر فضاها و اماکن باید مراحل زیر را به خوبی رعایت کرد

رعایت اصول و ضوابط ایمنی و حفاظتی اماکن و فضاهای ورزشی

عوامل ایمنی در انتخاب محل

ایمنی در ساختمان های ورزشی(اماکن سرپوشیده)

ایمنی آتش

انبار کردن وسایل وتجهیزات قابل اشتعال

انباشت زباله

مسیرهای فرار

آژیر و سیستم ارتباطی

سرویس های اضطراری

آسیب های برخوردی و کمک های اولیه

هم سطح کردن

شیشه کاری

اتاق لباس

ابزار و وسایل

ذخیره ی مواد شیمیایی

کف سازی

دسترسی به دستگاه ها

خرابی و امنیت

محافظت از اشیای قیمتی

جلوگیری از ورود اخلال گران (افراد خاطی)

محافظت در مقابل خرابکاری

ایمنی درفضاهای تربیت بدنی(اماکن روباز)

ایمنی وسایل وتجهیزات بازی



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

برترین پکیج پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:21
دانشجو
پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات15
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

در اواخر قرن 18 لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.

 


عناوین اسلایدها

 

تاریخچه

عصر طبیعی

عصر تجزیه شیمیایی

عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)

عصر سلولی یا مولکولی

علم تغذیه

غذا و اجزا تشکیل دهنده آن

ماده مغذی

به طور کلی  شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود فایل پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای


مشخصات فایل
تعداد صفحات40
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای






بخشی از متن :

 

کربو هیدرات ها از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. 

این مواد در بدن انسان و حیوانات درعضلات و کبد ذخیره می شود.

درگیاهان بخشی ازاین مواد به مصرف ساختمان قسمت های نگهدارنده (قسمت فیبری وچوبی ) گیاه می رسد بخشی دیگر برای رشد گیاه صرف می شود و بقیه به صورت ذخیره غذایی مانند نشاسته یا قند در گیاه باقی می ماند.

 

 

عناوین اسلایدها


کربوهیدرات ها

طبقه بندی کربوهیدرات ها

قند های ساده

گلوکز یا قند خون

تصویر گلوکز یا قند خون

فروکتوز یا قند میوه

گالاکتوز یا قند مغز

دی ساکارید

ساکارز یا قند نیشکر                      

لاکتوز یا قند شیر

مالتوز یا قند سمنو                        

قندهای مرکب(پلی ساکاریدها)

نشاسته

گلیکوژن یا نشاسته حیوانی

فیبر غذایی

نقش کربوهیدرات ها در بدن

تامین انرژی

تامین قندخون

دفع مواد زاید

ذخیره انرژی

میزان نیاز روازنه

اختلال در تعادل کربوهیدرات ها

منابع غذایی



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

خرید پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات35
حجم6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت پروتئین ها  (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

بین میزان کربوهیدرات, پروتئین و چربی مصرفی در یک برنامه غذایی باید تعادل کامل برقرار باشد.

در اثر کم بودن کربوهیدرات یا چربی در برنامه غذایی , بدن مجبور است انرژی لازم را از پروتئین به دست آورد  در نتیجه به جای تامین بافت های بدن ،  پروتئین سوخته و به مصرف تامین انرژی می رسد که برای بدن مناسب نیست.


عناوین اسلایدها


پروتئین ها

اسید آمینه

کیفیت پروتئین ها

پروتئین های کامل (حیوانی)

پروتئین های ناکامل

اسید آمینه محدود کننده

ارزش تکمیلی پروتئین ها

نقش پروتئین در بدن

رشد و نگهداری بافت ها

تشکیل ترکیبات ضروری بدن

کمک به تعادل اسید و باز

حفظ تعادل آب بدن

محرک ساخته شدن پادتن

انتقال مواد مغذی

تولید گلوکز

اختلال در تعادل پروتئین ها

کواشیورکور

ماراسموس

ماراسمیک – کواشیورکور

منابع غذایی پروتئین ها

میزان نیاز روزانه به پروتئین ها

عواملی که در نیاز بدن به پروتئین دخالت دارند

ترکیب برنامه غذایی

شرایط فیزیولوژیک

سن

جنس

اندازه ی جثه بدن




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

پکیج پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





بخشی از متن :


چربی ها همانند کربوهیدرات ها از عناصر کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند، با این تفاوت که اکسیژن کمتری دارند .به همین دلیل انرژی بیشتری تولید می کنند.

هر گرم چربی حدود 9 کیلوکالری انرژی تولید می کند.

 


عناوین اسلایدها

 

مقدمه

چربی ها به 2 صورت در ترکیب موادغذایی وجود دارند

طبقه بندی چربی ها

چربی های سیر شده

چربی های سیر نشده

اسیدهای چرب از نظر تغذیه ای نیز به دو دسته اند

کلسترول

نقش کلسترول در بدن

نقش چربی ها در بدن

تامین انرژی

تامین اسید های چرب ضروری

خواص چربی ها

اختلال ناشی از مصرف نا متعادل چربی ها 

منابع غذایی





توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 86 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات86
حجم15 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 86 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

ویتامینها در منابع غذایی گیاهی و حیوانی وجود دارند.

اگر غذای انسان متنوع و ترکیبی از فراورده های گیاهی و حیوانی باشد و طوری تهیه و نگاهداری گردد.که به ترکیبات طبیعی آن ها لطمه و خسارتی وارد نگردد

می تواند تمام یا قسمت عمده ویتامین مورد نیاز اشخاص از طریق غذاها تامین شود.

ویتامینها هر کدام دارای ساختمان شیمیایی ویژه ای هستند و هیچ شباهتی  به یکدیگر ندارند و فقط به دلیل این که تمام آنها به میزان کم برای اعمال حیاتی لازم بوده اند در یک گروه و به نام ویتامین نامیده شده اند.



عناوین اسلایدها


ویتامین ها

نقش ویتامین ها در بدن

تقسیم بندی ویتامینها

ویتامین محلول در چربی

ویتامین A (رتینول)

نقش ویتامین A  در بدن

منبع غذایی ویتامین A

مسمومیت ویتامین A

ویتامین D

نقش ویتامین Dدر بدن

کمبود ویتامین D

منابع غذایی ویتامین D

ویتامین K

نقش ویتامین K در بدن

منابع غذایی ویتامین K

ویتامین E

نقش ویتامین E  در بدن

ویتامین های محلول درآب

ویتامینC

منابع غذایی ویتامینc

ویتامین های گروه B

ویتامین تیامین یا B1

ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

ویتامین P.P (نیاسین)

ویتامین B6 (پیریدوکسین )

ویتامین B12(سیانوکوبالامین)

اسید فولیک(فولات)

بیوتین



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

بانک فایل پاورپوینت آب و مواد معدنی (فصل ششم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت آب و مواد معدنی (فصل ششم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت آب و مواد معدنی (فصل ششم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 90 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات90
حجم5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت آب و مواد معدنی (فصل ششم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 90 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

آب یکی از اجزای ضروری ترکیب خون و لنف، ترشحات و بافت های مختلف بدن می باشد.

50 تا 70 درصد وزن بدن را آب تشکیل می دهد. (60%وزن مردان و54% وزن زنان).

آب قبل از غذا و بعد از اکسیژن مهم ترین ترکیب برای بدن می باشد.

فقدان آب تا 10%خطر واقعی و جدی ندارد و بعضی از کارهای بدنی را می توان انجام داد. ولی بازده کار کاهش می یابد و انسان زود خسته می شود.

با از دست دادن 20 تا 22% آب بدن مرگ به وقوع می پیوندد.

 

 

عناوین اسلایدها

 

آب و نقش آن در بدن

نقش آب در بدن

تنظیم درجه حرارت بدن

دفع مواد زائد

سایراعمال آب

منابع غذایی و میزان مورد نیاز روزانه

مواد معدنی

عناصر معدنی برای چهار منظور اساسی در بدن مورد استفاده قرار می گیرند:

مواد معدنی عمده

مواد معدنی کم مقدار

نقش سدیم در بدن

منابع غذایی و میزان نیاز روزانه

مواد غذایی دیگری که سدیم بسیار بالایی دارد

پتاسیم

نقش پتاسیم در بدن

کلر

نقش کلردربدن

منابع غذایی و میزان نیاز روزانه

کلسیم

جذب کلسیم

چندین عامل در روده که به بهتر جذب کلسیم کمک می کنند:

نقش کلسیم در بدن

منابع  غذایی و میزان نیاز روزانه

فسفر

نقش فسفر در بد ن

منابع  غذایی ومیزان نیاز  روزانه

منیزیم

نقش منیزیم

گوگرد 

مواد معدنی کم مقدار

آهن

روی

ید

فلوئور

مس

سلنیوم



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

نمونه پکیج پاورپوینت گروههای غذایی (فصل هفتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت گروههای غذایی (فصل هفتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت گروههای غذایی (فصل هفتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت گروههای غذایی (فصل هفتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







بخشی از متن :

 

مواد غذایی مورد مصرف روزانه ما از مواد مغذی نظیر پروتئین ها ، کربوهیدراتها ، چربی ها ، آب و املاح تشکیل شده اند، اما خود مواد غذایی نیز بر حسب موادمغذی موجود در آنها دسته بندی می شوند. شش گروه اصلی مواد غذایی را می توان نام برد که عبارت اند از :

1- شیر و فرآورده های آن

2- گوشت و حبوبات

3- میوه ها

4- سبزی ها

5- نان ، غلات و فرآورده های آن ها

6- گروه متفرقه (روغنها ، شیرینی ها ، چاشنی ها)



 عناوین اسلایدها


مقدمه

شیر و فرآورده های آن

گوشت و حبوبات

گروه میوه ها

گروه سبزی ها

گروه نان , غلات و فراورده های آن ها

گروه متفرقه ,روغن,چربی ها,شیرینی ها و چاشنی ها




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

نمونه فایل پاورپوینت تعادل انرژِی در برنامه غذایی (فصل هشتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

سه شنبه 20 شهريور 1397
6:20
دانشجو
پاورپوینت تعادل انرژِی در برنامه غذایی (فصل هشتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت تعادل انرژِی در برنامه غذایی (فصل هشتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت تعادل انرژِی در برنامه غذایی (فصل هشتم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







بخشی از متن :

 

بدن ما روزانه به بیش از 40 ویتامین و ماده معدنی نیاز دارد که هر یک به نسبتهای متفاوتی در مواد غذایی توزیع شده اند.

برای برنامه ریزی و تنظیم یک برنامه غذایی سالم و متناسب که حاوی میزان متعادلی از همه مواد مغذی باشد رعایت 3 اصل مهم و ضروری است:

 

 

عناوین اسلایدها

 

تنوع در مصرف مواد غذایی

تعادل در مصرف مواد غذایی

اعتدال در مصرف با در نظر گرفتن کفایت کالری یا انرژی دریافتی

رهنمودهای غذایی

10رهنمود غذایی ایران به ترتیب زیر می باشند




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به darsifile است. || طراح قالب bestblog.ir